dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan...

Imorgon är det första advent. Julen närmar sig. Julen kan vara dte jag tycker allra bäst om. Jag fullkomligen älskar den! Allt är så varmt och mysigt och familjärt och mysigt och varmt och sa jag mysigt? Supermysigt menar jag! Jag nämnde ju att jag jobbar i en elbutik. Jag kan säga att igår och idag har det varit fullkomlig hysteri kring ljusstakar och stjärnor och ljusslingor och allt annat stämningshöjande som folk vill pynta sina hus med. Men det är kul, det är det. Man blir bara så fruktansvärt trött när arbetsdagen lider mot sitt slut. Nu ska jag sluta skriva för nu ska jag nog vila lite kanske, sedan ska jag träffa min pijkvän ikväll, annars vet jag inte så mycket som händer.
Puss&Kram

Så här ser jag ut förresten..


Så här ser jag ut förresten. Men det här var längesedan.

Hej

Jessica var namnet, kalla mig Jessie. Då blir jag gladare. Tänkte bara presentera mig lite snabbt. Mitt namn är som sagt Jessica och jag är 18 år ung. Jag bor i Kungsbacka med min mamma plus diverse bihang* och så bor jag i Onsala med min pappa och vår helt underbart goa och kelsjuka katt Stripen. Just nu i mitt liv jobbar jag. På en elfirma. Jag jobbar i butiken med att sälja div hemelektronik, installationsmaterial, belysning och mycket, mycket mer. Man skulle väl kunna säga att vi har allt du kan önska dig i princip ;-) Jag är 90a men gick ur gymnasiet i våras eftersom min pappa och mina lärare övertalade min mamma att jag skulle hoppa över förskolan ("nollan"). (Tack pappa!) Helt underbart att ha ett år tillgodo som det känns nu. Jag har inte för en sekund tyckt att det var fel val av de att göra. Nåväl, "de" var väl att ta i, mamma hade väl inte mycket att säga till om när pappa tillämpat sin övertalningsförmåga :-) Åter till skolan, jag gick på Aranäsgymnasiet här i Kungsbacka och jag gick Teknisk linje med inriktning Design & Entreprenörskap. Jag hade tre otroligt roliga år med en oerhört bra klass. Utvalda delar iaf. Men det var absolut inget fel med de andra, men självklart får man ju bättre kontakt med vissa. Inga namn nämnda. Ni kommer nog märka så småningom vilka det blir tal om här :-) Jag har pojkvän också! Jag kan ha hittat världens finaste och underbaraste människa. Han är go som få! Michael heter han förresten. Bild kommer absolut. Just nu strö-äter jag fiskpinnar och kokt potatis med majonnäs till :) För tillfället finns det nog inget mer viktigt att säga. Jo, ja håller på att ta körkort. Vill så gärna ha det nu! En sådan oerhörd frihet det måste vara asså. Jag kan knappt föreställa mig. Så har vi två bilar här hemma hos mamma också så vår Audi alias "den gamla" finns väldigt ofta till förfogande. Lyckan kommer vara stor den dagen Jessica tar sitt körkort med andra ord! 

Puss från mig sålänge

*Min lillebror Albin, 13år och mammas nya åsna till man, Thomas, uråldrig.

Välkommen till min nya blogg!

Hej där och välkommen till min nya blogg!

Jag har länge velat starta en blogg som ett alternativ till en dagbok på något vis men det har aldrig blivit av, tänkte därför försöka nu. Jag ska åka till USA efter nyår och har då tänkt att använda bloggen som en slags resadagbok. Blir nog toppen! Nu ska jag gå och lägga mig snart men ville bara starta upp här lite lätt. Jag kommer att återkomma med mer info så snart jag kan och jag skall även försöka fixa bloggens design. -Detta är dock inte min starka sida.

Hej så länge! /Jessie