Blåsippa

CHECK! Var ute på en sjukt go promenad förut. En timme promenixade jag ungefär. Snabbt gick det också. Jag gick till en friidrottsarena här i närheten också och kände lite på banan. Sjuk abstinens säger jag bara!

Bra fråga. Va sjutton sitter man kvar för då? Men det är ju så sjukt sant! :)


Payback is a bitch

Revenge revenge revenge.

Ja, Michael la ju in massa skypebilder på mig så nu ska han få igen lite.

Åh och nu för att hitta några bra bilder så kollade jag igenom massa bilder jag tagit på honom i skype. Sjukt många kul stunder vi haft asså! :) Han garvar så himla gött på så många bilder <3 Tänk bara när jag får komma hem till honom och ha det så jämt. Med varandra, asså på riktigt MED VARANDRA. Sjukt underbar känsla. Längtar!











Åh vad jag saknar min katt när jag ser bilder på Sudden, Michaels katt. Förresten så är Sudden en hona, -knäppa Mattssonar :)

Hahah och nu kom jag och tänka på an annan sak. Det var en gång när jag satt i Michaels knä. Och så skulle jag gå därifrån, Typ till toa eller nåt. Och jag bara reser på mig som vanligt och går. Michael ba "-schysst gå bara gå". Jag fattar inte riktigt vad han menar så jag vänder mig om och hahaha nu kan jag inte hålla mig för skratt. Det blir sådär när man ska berätta nåt kul. Folk får vänta med att höra historien, jag måste få skratta klart först liksom :) Iaf, då satt hans glasögon skitkonstigt. De satt fast lite bakom ena örat och sedan hängde de snett ner över hela ansiktet. Då hade jag dratt till dem utan att märka nåt. Hahahah! Nu tycker ingen annan det här är kul, men jag garvar asmycket här! xD




 


Godnatt från USA. Sweet dreams, sleep tight.


Påminn mig

I lördags var jag med fam H och farmorn på Manhattan. Jag undrade flera gånger varför jag följde med egentligen men då var det bara att gilla läget. Vi promenixade omkring lite och visade farmorn runt och mycket mycket mer som inget mår bra av att läsa. Toppen var ju att vädret var gött iaf!

Och så ville jag bara lägga in en positiv bild nu.
Denna passar ju den kriterien utomordentligt bra!
Den är från överraskningsfesten vi hade för Linn när hon fyllde 18!
Zizzi, kommer du ihåg när du välte ut allt inne på toa? ;)


Hahahahahahahahaha




Vad man skulle kunna kalla ett misslyckande?

Förra lördagen var jag på Manhattan med Ulrika och Josefine. Sjukt goa tjejer det där. Vi åkte ner till SOHO och kollade kläder. Åt kycklingwraps på ett ställe som heter El Noir tror jag. Usch jag får så mycket deja vú nu. Känns som jag skrivit detta innan. Fast det kanske bara är en sådan där gång när allt försvann innan jag lagt upp det för jag tror inte jag har publicerat någon sådant inlägg :) Haha weird.

Vi hae iaf det asmysigt. Eller jag får jag väl säga. Jag kan ju inte prata för dem. Kycklingwrapsen som J tipsade om var fantastiska! Och jag hade aldrig ätit wraps innan ens!

Vi kollade i många affärer  och gick omkring och strosade mest. Fint väder var det också.

Sedan vid sextiden skulle U dra. Då skule hon möta upp sin pojkvän Simon. Han skulle stanna en vecka, vilket betyder at hanhar åkt hem idag, nästa lördag. Asså jag var så himla avis och så himlans glad för deras skull. Jag känner ju samma längtan. OCh jag bar kom på mig själv med att liksom få sådana glädjespratt av lycka. För deras skull. Men jag tänkte ju mig in i situationen liksom :)

Det kommer bli helt ofattbart att träffa Michael igen. Den återföreningen kommer va något utöver det vanliga alltså! :D

Misslyckandet som jag nämnde i rubriken syftade på mina kameraskills. Jag hade ju för sjutton bara tait två kort och inget av dem på brudarna. Haha det är illa. Men man är ju där för upplevelsen och inte för att fota men ändå. Det är ball att ha med sig bildbevis hem på att jag verkligen vart här och inte i Mjölby liksom...

U bor ju i ett sånt där stort boende med typ 82 tjejer. Haha tp exakt 82 brudar... Nej men jag tror ju att det var det. Allt blir så himla otydligt när man skriver "typ". Typ. Det bor 8-10 nunnor i huset och det är dem som tar hand om stället och serverar mat osv. Det jag vile komma fram till är att inga killar är ju tillåtna så nu när han är här får de checka in på Hotel Alexander i en vecka :) Måste kännas ganska tråkigt att inte få visa hur hon bor och så men så är det. Hon vågade inte heller säga vad det var hon skulle göra så hon fick dra ihop en rövarhistoria. Annars kanske hon skulle bli ett hatobjekt på stället. Killar är ju ena riktiga syndamänniskor. Tänk vad hon skulle bli som var med en sådan gris då? Ojojoj. Låter ju nästan som jag skulle kunna vara nunna, men nej jag försökte bara sätta mig in i hur de går och tänker.
Hoppas bara de inte stötte på någon av dem på stan nu :) Haha!

Bilderna;

J passade på att ge typ en tredjedel av sina mynt som dricks.



Eh, jaha... Detta var någon typ av utställning. Lite udda sådär.
Skrämde skiten ur J vilket var oerhört kul! :)
Men lite ball bild ändå. Ska man kolla på mig som tar kortet eller själva objektet?




Jo förresten, jag tog ju ett par kort innan jag träffade dem.
Skulle bara visa hur mycket folk som befinner sig inne på GC en lördag.

6 timmars tidsskillnad igen

Ja, rubriken säger väl det mesta. Det var tidsomställning i Sverige inatt.

Tick tack, tick tack, nu går jag ner och äter frukost. /J

Ohja

-Min mamma säger att man ska tvätta händerna efter man har kissat!

-Min mamma säger att man inte ska kissa på händerna?!


To Pee or not to Pee!

Dagens Elvis och min dag

Fast min dag skriver jag nog om lite senare när mer av min dag har passerat. Här komemr därför dagens Elvis. Så HIMLANS BRA!!! Enjoy


Aktuell samhällsfråga?

Jag och världens goaste tjej Zizzi satt och pratade på msn tidigare idag. Jag reflekterade väl inte så jättemycket över samtalsämnet då men nu när hon publicerat det på sin blogg kanske man ser det på ett annat sätt. Fast nej, inte jag. Vadå, pratar inte ni andra om sånt här? Varför ska vissa saker bara vara tabu-belagda? Det är ju normalt, att inte prata om det är väl nästan konstigare då? Kom igen, pratar inteni om sånt? Ja, jag och Zizzi pratar iaf om allt, jag skulle inte tveka att dra upp det mest äckliga eller pinsamma för henne. Det är väl bra?

...........................................................................................................

Här får ni se vad hon skrev;


"Kiss och bajs-åldern

Eftersom vi ändå har vart så "seriösa" på bloggen idag så tänkte jag berätta om ett trevligt samtal jag och Jessie hade alldeles nyss. Hon berättade nämligen för mig att hon skulle på toaletten och göra nummer två (förlåt gumman men jag var tvungen att berätta detta) hahaha jag sa att jag skulle anteckna det. Två minuter senare kommer hon tillbaka varpå jag påpekar att hon är lika snabb som mig på toa. Menade då att vissa har en tendens till att dra ut på det så. Jessie svarar såhär:


Jessie <3 Michael säger:

fääääärdig


.Cecilia säger:

snabb som jag


Jessie <3 Michael säger:

hah aja men vad är dte att sitta och dra på. jag har verkligen aldrig förstått det där. om man går till toa och ska bajsa så är man väl bajsinödig (förövrigt ett riktigt gulligt ord). och då när de kommer in dit så ska de väl bajsa och inte sitta och vänta på at bli bajsinödiga. och läsa. varför göra det på en toastol? Dedt finns väl någon skön och mjuk fotölj någonstans istället?


Jessie <3 Michael säger:

istället för en hård och kall toastol


Jessie <3 Michael säger:

fast med tanke på hur länge de sitter där så blir den ju varm så kall kan man ta bort


Jessie <3 Michael säger:

ville bara dela med mig av dagens sanning!


.Cecilia säger:

hahahahahahhahahahaha


.Cecilia säger:

håller med till 1000


Ja så såhär roliga samtalsämnen kan vi hamed varandra. Fast jag tycker att det ligger mycket i det vi säger. Vem vill sitta i sin egen skitlukt i 30min? Sjukt...Kommer aldrig förstå mig på er. Tror oftast det är killar. Men inga fördomar."

...............................................................................................................

Varpå Fredrik "tror att han är nåt" Bengtsson kommenterar;

"Rent anatomiskt så kan man inte sitta och lukta på sin egen skit i 30 min då kroppen vänjer sig vid lukter relativt snabbt.

Därför blev hela ditt inlägg och din syn på långskitare helt plötsligt inte vetenskapligt uppbackad.

Mvh Mr Know-it-all"

.............................................................................................................

Jag tror han tog åt sig och höjde försvarsskölden med en gång och gick till motattack.

Därför var ju jag bara tvungen att kommentera;

"Pratar du utifrån livserfarenhet nu? För så kan väl bara en riktig långskitare säga..?"



                                                                                                  To be continued...


Idag kom Fajmoj

Ja idag kom tjejernas farmor hit. Hon ska vara här i två veckor. Jag satt och funderade på en sak. De har inte frågat mig om kvällsmat nu på snart två veckor så jag satt och undrade om de skulle göra det idag när hon kommit hit liskom. Tro sjutton att jag hade rätt! Man ska väl framstå som mycket bättre än vad man är... Hycklare!

Farmodern verkar vara en riktig kruttant. Ska bli kul att få dras med henne tror jag. Iaf efter dagens intryck. Jag var rädd att det skulle bli dagis kombinerat med äldreboende för mig här nu i två veckor. Men hon är det allt fart i. Jag har nog fortfarande bara en kvinna att byta blöjor på här i huset. Tur är väl det. Att hon är Thomas mamma är ju som ett skämt. Men vad jag har hört så ska Thomas bara vara lik sin pappa och så vitt jag vet så har jag aldrig förr hört någon sådan total sanning.

Vi har en vattenläcka här i huset och jag bara är överlycklig. Får väl berätta om det imon tillsammans med "Dagens Elvis"  :) Nu blir det nog Sing a long för mig.

Nu när det är som det är när det inte är som det skulle

Jag pajade min hårddisk häromdagen. Eller nja, häromdagen var det ine men för två veckor sedan snart. Spelar troll, hårddisken är trasig och mitt One Tree Hill-maraton avbröts. Sorgligt! Men det kanske var bra på ett sätt.
Jag såg två och en halv säsong på alldeles för kort tid. Men nu har jag vart tvungen att vidga mina vyer och ser nu på andra möjligheter.

Jag tittar numera tv på internet istället. TV3 och TV4 har m ig som stamkund. Jag har sett hela Ensam Mamma Söker säsong 2, vilken jag skrivit om också.

Jag har sett hela säsongen Lustgården från 3an. Mycket bra program. Handlar om sex och relationer. Har allt lärt mig endel alltså. Intressant :) Programledare där är Tilde och Dajana. Sköna tjejer!

Sedan är sångprogram väldigt intressanta också. Sett endel Singing Bee och några Så ska det låta. Men Sing a long tar priset. Jag sitter alltså och viker mig av skratt! Och det gör man ju inte när man är själv annars direkt. Så himla kul verkligen! Vissa program är en ren hälsofara, jag tror aldrig jag kommer kunna andas igen. Haha jag måste ju se asdum ut här :) Men se det snälla, för er egen skull också. Sjukt kul!

Såg även första programmet av Tonårsliv som går på SVT. Den var intressant, ett typiskt sådant ungdomsprogram som speglar ungdomars vardag och hur tufft ungdomar idag verkligen har det.. Bla bla bla. Men det var faktiskt bra ändå :)
Så ska det låta är väl från SVT också har jag för mig. Jaja, inte så noga.

Just det sett endel inredningsprogram med. To die for. Askul och spännande :)

Mina kvällsunderhållare is the shit!

Jag är ett stolt fan

Asså jag älskar Elvis, och då menar jag inte Elvis "the King" utan Elvis sköldpaddan. Världens bästa Elvis! Jag tycker han är störtskön verkligen! Kan inte sluta skratta :)
Haha jag gav faktiskt min pojkvän en sådan stor Elvisbok i julklapp bland annat. Egentligen var det jag själv som ville ha den men det kändes ju så dumt att gå och köpa den till mig :) Löste jag det inte smart? Och är det inte så som riktiga par gör egentligen? Frugan går och köper en matberedare till mannen för att hon tycker att "det behövs i hemmet" när det i själva verket är hon som vill ha lite roligare vid matlagningen och hon vet att han faktiskt aldrig kommer röra den? Eller när mannen köper ett verktyg som också "behövs i hemmet" när han egentligen vill meka lite med bilen och ha lite högre nivå på sina verktyg ;)
Iaf, poängen som jag alltid verkar tappa längs vägen var i detta fall att jag ska börja lägga in en seriestripp per dag. När jag ändå skriver lite om min dag så passar det fint med lite god lektyr till!

Dagens:


Home Sweet Home

Nej den rubriken får jag nog vänta med lite men nu är hemresa bokad! Gjordes i söndags! :)

Kolon banana på den alltså!


Nu är det officiellt

Våren är här!!!

Nu har det hållt i sig i flera dagar. Idag har det varit helt underbart väder!

Vårjacka                             check
Ballerinaskor                       check
Underbart solgass                check
Vårkänslor                          check
Snödroppar                         check
Krokus                                check  (Idag!)
Tussilago                                                       (finns det här?)         
Maskrosor                                                      (finns det här?)
Vit-/Blåsippor                                                 (finns det här?)

Så himla nice. Jag hade skrivit en text förut men den försvann ju givetvis för klantiga Jessie så jag fick skriva om men nu kommer jag inte ihåg vad jag skrev :) Hej och hå, kan det bli mer Jessica än så?

Jag älskar i vilket fall våren. Här har vi ju vårkänslor och är dessutom unnade varmare vårväder än vad vi har i Sverige. Kan man ha det bättre..? Eh ja, jag kunde vart med alla mina nära och kära en varm sommardag då alla bara vart lediga och så kunde vi levt livet bara :) Längtar! <3



Det ser faktiskt ut som att man har fått sig lite färg på näsan minsann. Om än lite då. Men själva känslan är ju underbar! :)

Hipp Hipp Hurra!

Idag fyller Linn 20år! Ville bara säga Grattis! Hon läser inte här men alla som ser det kan ju tänka lite extra på henne iaf! :) Hon är en sjukt go och glad tjej, saknar henne mycket härifrån andra sidan jordklotet! Grattis Älskling! <3


Här har vi skönheten! Otroligt snygg, fin och allt här! <3

Ensam mamma söker efter kärlek

Andra säsongen av det programmet har jag sett nu under några dagar :) Jag tyckte om det löjligt mycket. Blev helt fast. Det är som att se en serie med massa kärleksproblem och så, fast att detta är på riktigt och ganska töntigt många gånger. Men det är ju just det som är så himlans sött och romantiskt också. När de gamla tafatta gubbarna verkligen ska göra sig till. Så väldans mysigt :)

Såg sista avsnittet ikväll och bara slorlipade, som ett litet barn blev jag. Så fint var det :)
Kärlek är verkligen det finaste av allt! <3


Alla de ensamstående mammorna med barn






Det va dessa, Anette och Rickard, som var så himla fina på slutet! Ja självklart genom hela programmet men i slutet var det så himla sött att se när det blev dem två!
Är jag ensam om att tycka sånt här är kul att se på eller finns det någon mer där ute? :)


Fräknar

I förra veckan. Kan man säga så förresten? I förra veckan? Det borde väl bara heta förra veckan? Det är säkert dialektalt men kul ändå. I:et är ju helt onödigt :)

I förra veckan då, det var väl i början någon gång nrä det hade vart så soligt väder så upptäckte jag att jag hade fått fräknar! Hur mysigt är inte det då? Vårsolen har verkligen hållt i sig nu i nästan två veckor utan att ett himlans snö"oväder" blåst in. Härligt. Nu är det vår på riktigt!

I några veckor nu har jag sett hur blommorna, så

dana där snödroppar som de heter, ha utvecklats. Nu är de i full blom och har vart i några dagar. Vår! Ljuva känslor!



I don't wanna know

Mamma var så gullig och berättade vad min telefonräkning låg på denna månaden. Kul kul! Imorgon får jag nog gömma SIM-kortet...


Den här bilden beskriver min känsla så himla bra just nu. Eller som mamma sa:
-Du hade lika gärna kunnat sitta och vika flygplan av hundralappar och kasta ut genom fönstret. 

Varför ska mammor alltid ha så rätt och alltid sätta sig i situationer där de kan säga;
-Vad var det jag sa?
Eller är det vi som sätter oss i dem situationerna bara för att vi inte lyssnar från början kanske?
En liten tankeställare bara. Jag vet ju såklart svaret, vill bara inte erkänna.
 

 


Misery loves company

Det är ju så man säger. Den här helgen har inte vart någon höjdare, förutom lördagen då. Men det har hänt mycket tråkiga saker och jag har haft mycket att grubbla över i några dagar nu. Men jag tror att allt som allt så kommer det komma något väldigt bra ut av det här i slutändan. Det blir bäst för mig. Nu tänker jag inte blotta mina eventuella misstag här på internet så jag hoppas ni står ut med kodspråket jag använder för att kringgå mina '"misstag". Ja, vissa skulle väl kalla det misstag, andra att vara en människa. Ja ett misstag var ju precis som det var men det kan ju vem som helst göra, det är så jag menar. Skit i det nu, nu tar vi nya tag! Ikväll gjorde jag en sak som har hängt över mig länge. Även om det var jobbigt så var det skönt och lite blandade känslor när det väl var avklarat, men än en gång, det kommer komma något bra ut från det. Så jag vet inte om det finns nåt ordsprpk på det, nu när jag ändå är inne och simmar i det stimmet. Man säger ju att en olycka kommer sällan ensam men om den för med sig nåt bra då? Att kontentan av det hela blir något positivt på något sjukt vänster? :) Det vet jag inget ordspråk för iaf.

För att prata om något annat så kan jag ju beräta om vad jag gjorde i lördags!
Jag skulle egentligen träffat Ulrika, vi hade planer på att få en lika mysig lördag som vi hade söndag helgen innan. Men icke! Då ligger hon och spyr eller skiter eller nåt, jag vill nog inte veta egentligen. Magsjuk var hon iaf, eller matförgiftad trodde hon. Hon höll iaf på att bli bättre så det var ju skönt men det var inte aktuellt att dra sig ut på stan.
Tur i oturen frågar Magnus mig om jag vill följa med honom och Emma och Emma in till stan. Och eftersom jag ändå tänkt åka in själv nu så bestämmer jag mig för att möta upp dem när dem har pallrat sig in til city.
Magnus var försenad men jag och Emmorna finner varandra på våra oerhört skandinaviska utseenden och står och tjötar och lär känna varandra i väntan på Magnus. Tillslut anländer han och vi drar iväg till Times Square för en bit mat. Vi käkar på Brooklyn ..something something. Ja, vad det nu hette. Där har jag faktskt käkat en gång innan. Egentligen oerhört tråkigt att gå till samma ställe men vi skulle gått till Hardrock men det var så lång kö och vi behövde käk fort :) Jag käkade meatballs and spaghetti. Det är så kul för köttbullar här är stora som en knuten näve ungefär. Så två sådana fick jag. Om man däremot beställer in Swedish Meatballs så får man våra små "normalsizade" köttbullar :)

Sedan bar det av till bion. Kvällen till ära såg vi på He's Just Not That Into You. De var en Otroligt bra film skulle jag vilja säga :) Den var kul, romantisk, ganska upplysande fakltiskt och mysig. Framföralt så var den mysig, men jag tyckte dem kunde satsat lite mer på att få den roligare.
Jag saknade Michael hela filmen iaf! Irriterande sådant där va,. Så fort någon pussas eller ens nämner något som man på nåt sjukt sätt skulle kunna associera till kärlek så tänker jag på honom och längtar såklart. Enkelt sagt så tänker jag på honom mest hela tiden! <3

Innan filmen hade vi en timme att slå ihjäl så vi gick och köpte glass på Cold Stone också. Det är en sådan typ monsterglassbar. Iofs, allt här i USA skulle man väl vilja sätta "monster-" framför om man tänker med svenska mått mätt . :)

Det fanns tre olika storlekar på glassarna; Like It, Love it, Must Have. Kul! Det skiljde så lite på dem prismässigt så jag dristade mig till att ta en Love it, (mellanstorleken). Sedan fanns det så sjukt många roliga glasstyper att välja mellan. De har ett koncept där att man antingen får välja ut en färdigkombinerad glass eller så får man blanda i vad man vill och betala stryckpris. Jag tog en färdigkombinerad som hette Mint Mint Chocolate Chocolate Chip. Lite lätt besvär med stamning sådär.
Där var det då mintglass(som jag älskar!), små crispiga chokladpluttar och brownie. Då slevade hon upp glass på arbetsbänken där och la i en hel browniebit och dessa små choklad-crisp-pluttarna. Sedan var det bara för henne att ta i med biceps och triceps och blanda omkring. Sedan i ett rån eller bägare. (Rån såklart). Ni vill inte ens veta hur många olika sorters rån det fanns. Alltså de var doppade i olika saker, antingen choklad eller strössel mm mm. Kul sak! Otroligt gott!

Sedan var det bion då och sedan språngmarsch till tåget. Jag kom dit före alla andra såklart. Haha. Gläns gläns.

Förresten så träffade vi Tina och Therese inne på biografen också. Dem skulle se samma film, samma tid så dem slog vi följe med resten av kvällen. Trevligt trevligt.


'

Den här kombinationen är inte att leka med. Tänk dig en fredagkväll i soffan, lutad mot pojkvännen... Mums fillibabba va mysigt! <3



Kul att det var så många otroligt kända skådespelare med. Blev riktigt förvånad när de dök upp på duken en efter en :) Det visste jag inte innan. Nu när man ser bilder från filmen på nätet och så så kommer jag ihåg hur bra den faktiskt var. Absolut en film man skall se. Till helgen kanske det blir Confessions of a Shopaholic? Den står överst på min lista just nu. Och Mall Cop men den går nog inte längre...

Världens största idiot.

Jag är hur dum som helst. Världens jubelidiot. Dum som tåget. Alla ord man kan komma på för att vara korkad och idiotisk. Det är jag just nu. Jag har gjort en grej som är riktigt dum och kan få oanade konsekvenser. Jag är bara så patetiskt dum i huvudet just nu. Har ni några fler ord att tilläga så var god gör det! Jag behöver alla nedtryckningar och glåpord kastade på mig. Förtjänar det idag.

Kan tyvärr inte säga vad jag har gjort dock. Sorry.

Den här är också go :)

Den här skylten tog jag kort på i söndags när jag och Ulrika var inne på Manhattan och gick omkring


Diskriminering?

...Eller bara avundsjuka? :)



Denna skylten sitter utanför gymmet här i Greenwich :)

Några bilder från skridskoåkning i Central Park










Magnus & Josefine











Nej

Fast med den sorgliga saken vill jag ju inte avsluta. Det blir lite fel. Måste hitta på något annat. Vad kan då passa bättre än att lägga in en bild på min älskade älskling som jag älskar mest av allt? <3

Jag blir ju iaf alltid glad när jag ser bilder på honom. Det är ju vad jag har att hålla mig med tills jag har vett att komma hem igen. Se och njut:




På Skype


Bilder som jag inte borde publicera :)



Från den jättemysiga dagen på stranden innan jag åkte <3



Min favorit! Jag bara älskar dig så hjärtat!
Hur mycket saknar jag inte den närheten som vi har på bilden nu då?
..Går inte ens att beskriva. Ooootroligt mycket!




Okej nu kan jag gå och lägga mig med bättre samvete. Nu är det bara massa längtan i kroppen. Fast då är det som det ska vara nuförtiden... Dessutom har jag blivit jättehungrig nu :) Men nu är det sovdax. För längesedan egentligen...

Puss på er /J

Innan jag lägger mig och glömmer av tills imon igen...

På förfesten i SOHO fick jag reda på att vi bara var ett kvarter ifrån där Heath Ledger bodde. Jag såg i princip den husvägen. BAAAAALL! :D

Det var där han bodde den sista tiden och också där inne han avled/tog livet av sig. Hur de nu kom fram till att de var...

Lägenheten finns för uthyrning för 200 000 dollar per helg, eller om det var per vecka. Men fatta 200 000 DOLLAR? Det är ju liksom nästan 2miljoner i svenska kronor mätt.

För det första är det ju galet mycket. För det andra skulle jag aldig vilja gå in där, än mindre bo där. Det var ju för sjutton där inne han dog. Usch nej! :S Bara blä. Hur kan någon njuta av det? Och vilja betala hutlösa summor för det dessutom?!

Här har ni honom förresten


Är det bara jag som tycker det är hemskt att se sådan här bilder?
Han ser ju så himla levande ut. Och att nu han bara skall vara borta,
inte leva mer, det känns så konstigt.


Efterlängtade bilder

Haha, I wish! Den enda som längtat efter att få se dem är jag :D De som följer här är några från utekvällen. Kvalitén på dem sugen men ha så kul iaf.

Jag innan jag stack hemifrån :) Suddigt och blurrigt värre.
Man ser lite iaf och kan ana om man har lite fantasi.
Nej så farligt är det ju inte. Det ser lite ball ut...




På förfesten i SOHO. Två tjejer jag inte träffat förut.
Och så var det ju det där med att ta i hand med folk
och sedan komma ihåg vad de heter också...




Fortfarande förfest. Mörkhårig tjej till höger har jag sett på bio med innan.
Hon heter Tina och bor i Larchmont. Magnus med sin fula basker i mitten.
Jag tror han sover med den också. Aldrig sett honom utan den iaf.
Tycker ni den är vacker kanske? Förlåt isf.

Tjejen till höger är norska. I början kallades hon bara "norskan" inne i
mitt huvud men när det var dags för hemgång för min del kallade jag
henne "den galna norskan" istället. Hon blev helvild av lite sprit och sa
att hon älskade mig mm mm.



Folk kåta på att va med på kort... Till höger ser ni iaf Michael och till vänster
lite av Jocke. Det var dessa två och Magnus jag kom hit med. Hon den mörka
tjejen i nederkant kommer jag givetvis inte ihåg va hon hette heller men hon
var väldigt trevlig :) Jocke var tänd på henne tror jag. Någon slags kemi va det iaf.
Eller bara fyllekåthet...




El Limo! Av bilderna att döma och lite uträkningar med vilka som satt
bakom mig får jag det till att vi är 15 i bilen :)








Trångt om benutrymme?



Här har vi skönheten/vrålåket, kalla henne vad ni vill så länge det är värdigt henne!


Inne på Aspen. Fulla tjejer.



Och igen. Trist. Haha är det bara jag eller går hon emon ständigt med
fuck-you-fingret i högsta hugg? Kolla förra bilden med x)





Bilderna från skridskoåkningen lägger jag in imorgon. Nu ska jag sova. Puss /J

Långpromenad & Tjejsnack

Idag tog jag tåget in till Manhattan vid 1.12 och mötte upp Ulrika där inne vid halv tre. Jag hade glömt min mobil och hennes fungerade tydligen inte iaf och jag hade svarat på hennes mail om när vi kunde ses precis innan jag stack så det var en lien chansning på om hon skulle komma eller inte. Ett tag trodde jag inte hon skulle komma. Men tillslut kom hon. Hon var lite sen också bara för att göra mig lite extra orolig :)

Vi gick uppåt femte avenyn och sedan vandrade vi in i Central Park, jag har ju inte varit inne där förutom förra söndagen när vi bara gick till isrinken. Och det har alltid varit så kallt innan så det har inte vart mysigt att bara gå och kolal själv. Men idag var det alltså toppenväder och perfekt för en lång promenad inne i Central Park med massa tjejsnack :) Det kändes riktigt bra, både att få promenera och prata. Skönt att prata med en tjej som är i samma läge som en själv. Hon är ju här och praktiserar hos FN. Det låter sjukt maffigt faktiskt :) Men jag ha ju fått reda på vad det verkligen innebär så jag är inte avundsjuk :) Hon sa vara här i fyra månader egentligen men ska nog åka hem efter tre och hon har varit här i lite drygt en nu. Hon har också pojkvän hemma :) Annars har hon det som mig ungefär. Fast hon bor på Manhattan (Fusk ..och inte fusk. Kan ng vara skönt att bo i en förort ibland, samtidigt är det ball att bara promenera rätt ut i pulsen liksom.) i ett tjejläger typ. Det sköts av nunnor och det bor 82 tjejer där för tillfället. Hon har en bra deal där hon får frukost och middag alla vardagar och frukost och lunch alla helgdagar :)
Hennes pojkvän ska komma hit om 13 dagar. Hur underbart låter inte det då och hur avis blir inte jag? :) Och när jag tänker på det eller pratar med henne om det blir jag så himlans glad inombords för dte låter så himla härligt :D

Vi gick iaf inne i Central Park väldigt länge. Kulle upp och ned och över broar och gräs. Det är otroligt fint där inne! Och det var så himla skönt väder idag också.
När jg pkte härifrån Greenwich var det JÄTTEvarmt men när jag kom in till Manhattan var det lite kylgare. Men det var helt klart utan-jacka-väder! Otroligt mycket folk i Central Park med. Kul. Känns jättesomrigt. Ser fram emot att tillbringa många fina sommardagar där inne! :D

Sedan gick vi ut från Central Park och letade fikaställe. Vi insåg tillslut att båda var väldigt hungriga och gick och satte oss på ett Diner. Det är väldigt häftigt, det är sådana man ser i filmerna. Något mellanting mellan café och restaurang liksom, mer som ett vardagligare ställe.

Sedan promenixade vi runt i stan och tjätade ett par timmar till. Riktigt skänt att gå efter den otroligt mättsamma maten :D Sedan följde jag henne halvvägs hem och vände sedan tillvaka till stationen och tog 7.37-tåget hem. Satte mig med en Coca Cola och mp3 så kirrade vi hemresan på ett riktigt mysig sätt. (Givetvis med en sovande neger i sätet brevid..)

Allt som allt en fantastiskt lyckad dag! Jättemysigt och otroligt trevligt. Ulrika är verkligen en underbar tjej :) Kommer se mer av henne. Redan nästan helg antagligen, pratade lite löst om det :) Då kanske vi tar med nya tjejen Josefine också. Hon var ju i Hamptons denna helgen. Det aset! Hennes familj har sommarhus där. Det är ju där "Manhattans Elite" semestrar, iaf enligt XOXO...



Känner ni igen denna? Det är där Serena sitter när Blair
kommer och pratar med henne. Hon säger nåt i stil med;
-"I knew I could find you here. You always go here when you're sad".
Det är nåt i den stilen iaf. Ni känner väl igen?
Snälla säg att ni känner igen iaf :)





Ulrika i Central Park...



...och Ulrika på Diner. Ser inte maten oerhört go och amerikansk ut? ;)



Och jag var inte sämre jag! Är man i USA så är man och då ska man
göra det på riktigt? Eller hur? :)


Kändisfrossa

Jag vill inte va den som är den. Men jag kommer inte ihåg om jag berättade att jag såg Glenn Close för ett tag sedan. Eller det är ju samma sak där. Jag såg henne i en taxi. Den stannade på hörnet precis där jag stog liksom. Usch det känns som jag har skrivit detta förut. Déja vú på den alltså. Men så såg det ut som det var hon inne i bilen. Och jag fick mig ändå en ordentlig titt :D Hon satt själv i en stor taxi och det är väl lite kändisaktigt :) Och jag kollade upp det hela lite och hon har en lägenhet på Manhattan. Mycket talar för. Både Glenn Close och Kelly Rutherford är osäkra men Den Mystiske Namnlöse Mannen är en självklarhet. Jobbigt men hans namn bara. Lägger in en bild så fort jag vet :)


Glenn Close för er som inte vet. När jag var liten kallade jag
henne alltid Cruella DeVille så fort jag såg henne i en film :)




"Serenas mum"

Hjärnsläpp

Idag var vi på Manhattan, jag och Ulrika. Ska berätta om det snart men vi såg nämligen en kändis idag. Problemet är bara att vi inte kommer ihåg vad han heter. Det är sjukt frustrerande! Vi hade precis gått ut från Central Park och gick på Upper East Side tror jag. Uppe vid Trump Tower. Utanför grannhotellet där ser jag honom. Med ett barn på armen och en fru hack i häl. Tidigare tyckte jag att jag såg Kelly Rutherford, mest känd som Lily Van Der Woodsen/ Bass i Gossip Girl. Jag tyckte jag såg henne i en taxi men det går ju så fort så dte är jag inte alls säker på. Sedan går vi alltså förbi detta hotellet och jag ser honom. Så sägr jag till Ulrika: -"Han är ju iaf känd, han är en skådespelare". Och så kollade hon också. Och så är det. Sedan började vi fnittra som två små skolflickor såklart :) Man blev ju helt till sig. Chocken måste komma ur kroppen på nåt sätt :)
Men då är ju frågan, vad sjutton heter han? Jätteirriterande. Det värsta är att jag tror jag sett honom nyss i en film också. Ingen som vet vem det kan vara? Lång med kort mörkt hår. Ser så där go ut, han har liksom en skön stil :) Jag har letat runt på google länge nu :D Haha men det är lite svårt när man inte har ett namn som sagt. Allt jag vet är at han är en amerikansk aktiv skådespelare med en fru och en liten pojk.
Hjälp mig! Ni vet att man blir sådär tokigt knäpp när man inte kan komma på sånt här. Namnet kommer väl bara dyka upp till mig sådär imorgon någon gång när jag som minst tänker på det. Eller typ vakna och sätta mig upp inatt, och så har jag bara namnet. Så är dte så himlans självklart. Haha dte är så himla irriterande!

Alla förslag mottages med tacksamhet! :D

Internationella Kvinnodagen

"Den internationella kvinnodagen firas den 8 mars.

Den internationella kvinnodagen uppmärksammar
ojämställdhet och kvinnors situation över hela världen.
Datumet firas också av FN och i många länder är det
en nationell helgdag. Internationella kvinnodagen
instiftades redan 1910 av den socialistiska
världsorganisationen Andra internationalen.
1977 antog FN en resolution som rekommenderar
ett allmänt firande av en internationell kvinnodag.

I en del länder firas dagen genom att kvinnor får
presenter och blommor och ett "grattis på kvinnodagen"
- en gest som dock många feminister reagerar mot då
 de knappast anser att det finns anledning att gratulera
 kvinnor på en dag som uppmärksammar
ojämställdheten i samhället."

(http://sv.wikipedia.org/wiki/Internationella_kvinnodagen)

Grattis på kvinnodagen alla kvinnor där ute! ;)    /J



Daylight Saving Time Begins

Så står det i min amerikanska almanacka. Det betyder alltså att sommartiden börjar här idag. Så när jag åt frukost vid 10 så var klockan egentligen 11. Skönt med lite sommartid iaf :) I Sverige börjar den inte förens 29e mars. Så fram tills dess skiljer det bara fem timmar mellan mig och mitt kära Sverige.

Idag blir det nog Manhattan med Ulrika. Idag är det 15grader och mulet. Lite trist. Men gott med lite normal temperatur.

See ya! /J

China Town-lördag

Idag stod klockan på 8. Fast jag med mina nya konstiga gå-upp-tidigt-vanor vaknade ju givetvis innan klockan :)

Frukost och lite prat med mina kära därhemma. Sedan tog jag och fam H 10.12-tåget till New York. De hade aldrig åkt tunnelbana förut så jag fick visa dem hur man gjorde :) Vi tog tunnelbana från GC till Canal St. 6:ans subway downtown. Sedan gick vi av och var mitt i China Town. Jag har varit där ett par gånger förut och liknat det vid Turkiet typ. Den köphets och turistkåthet som finns på dessa båda ställena är slående lika.

Det är ballt i China Town iaf. Helt annat än 5th Avenue. Manhattan har ju allt typ..! :)

Nu tänker jag inte göra ett monsterinlägg för jag är på så himlans gott damphumör just nu :D Hade bara velat vara med Michael och dampa. Skojbråka och bara fåna oss. Tokmys! Eller så hade jag velat vara med Zizzi. Få sådana där dampskratt som aldrig tar slut och i efter ett tag så blir man typ orolig för man får verkligen ingen luft och det blir typ bara roligare och roligare även om man inte vet vad man skrattar åt. Man ser liksom inget slut på skrattet. Underbart kul är det :D

Ett sådant skratt fick jag förresten häromdagen, första på två månader eftersom jag inte är med mina folk liksom. Saknar dem. I skolan och annars kunde jag ju få flera på samma dag. Ja, inte de där "slut-på-syre-skratten" men gapskratt liksom :D Längtar tills i sommar <3

Nu var det China Town jag pratade om. Fokusera Jessie, fokusera!

Vi såg massvis med torkade saker. Allt från torkade nötter och barkbitar till torkade bläckfiskar och småfiskar. Bläääääh :S

Det fanns många affärer/stånd/hålor som sålde fisk som inte hade hunnit torka ännu utan var fortfarande blöt. Ja, de levde tom. En av dem hoppade upp typ 2dm när han stod och hjälpte en kund. En annan hopade ur håven han bar dem i. Så såg jag en sjukt stor fisk, alltså tänk typ om man man ställer två små colaflaskor uppepå varandra. Så lång var den. Och jätterund! Och den låg där och kippade efter andan. Eller a vad det nu heter. Den öppnade och stängde munnen och lyfte på gälarna hela tiden. Samma ställe hade också en stor tunna. Så kollade jag ner däri och blev helt förskräckt. Den var full med paddor. Eller a kanske drogor men de var stora som, haha om vi nu ska fortsätta på detta Coca Cola-systemet så var dem stora som två 33cl-burkar. Usch.. Eiugh. Det läskiga var att de låg bara uppepå varandra. Flera lager. De kom ju ändå upp typ en halvmeter från marken nästan. En av dem hade tappat ett öga. Några andra medelstora fiskar där som låg och rörde på sig hade inälvorna halvvägs ut ur munnen. Nåja, en av dem hade det. Såg ut som en stor bubbla. Som den blåste ett tuggummi ungefär. På ett annat ställe hade de krabbor och humrar. Som också bara kravlade uppepå varandra. Jag skulle tagit kort och visat hur hemskt detta var alltså. Jag mådde riktigt illa. Får ta kort nästa gång så jag kan visa er. Såhär hade det aldrig fått vara i Sverige iaf! Djurplågeri på skyhög nivå alltså. Det är INTE OK! Stackarna :/

Det var väl det starkaste intrycket idag.

Jah hade planer på att stanna kvar på Manhattan idag och träffa Ulrika. Gå och ta en fika eller så men det ska bli imorgon istället. Efter alla nya intryck får man ont i huvudet alltså. Blir alltid så när man är och kollar på mycket nytt :) Vi var i Little Italy med och åt en pizza förresten. Onödigt go var den! Att prova igen!

Till sist måste jag bara säga att jag ler mot de stora vädergudarna idag igen. De har verkligen överraskat idag. JAg har inte koll på hurmånga grader det var mitt på dagen idag men nu när vi kom hem vid 5-tiden på eftermiddagen så var det 18grader och solen höll på att gå ner. Det har alltså varit helt otroligt skönt idag. Jag har gått i jeans, linne och en jättetunn, jaaa va ska man kalla den då...Typ som en bomullskofta som bara är öppen framtill liksom. Korallfärgad :) Min favvis! Hade med mig skinnjackan ifallifall men den gick jag bara och släpade på i väskan hela dagen. Inte använd någonting! Strålande sol och helt sjukt underbart. Sådana sommarkänslor. Det riktigt luktar sommar alltså! Och nu ikväll när vi gick hem från tåget så kändes det precis som en ljummen sommarkväll. Det gäller att njuta nu innan det blir snö på måndag igen eller nåt? :D Haha nej det får vi verkligen inte hoppas.

Nu kommer snart Michael hem och då ska jag mysprata med honom. Men ja måste ha lite mat i mig också. Jag är på tok för hungrig för mitt eget bästa!

Med hopp om fortsatt fint väder och att ni där hemma har haft en mysig lördagkväll? Vad har ni gjort förresten? :)

Puss /J

2 månader

I tisdags hade jag varit här i 2 månader. Det känns helt sjukt och ofattbart bara! Men skönt att det har gått så mycket tid :) Att jag verkligen klarar det.

Ja, egentligen hade jag varit här i 8v i tisdags och imorgon på fredag är det exalt två månader för det är den 6e imon.

I vilket fall så är jag glad åt detta :)

Mamma, Albin och "bihanget som ingen gillar" ska komma hit över påsk och det är jag glad över. Det delar upp min resa så bra. De har bokat flyg hit den 4e april och hemresa den 15e april. Så för alla som är dåliga på subtraktion så blir det 11 dagar. Mer om detta längre fram. Bara en månad kvar nu iaf! Skönt skönt SKÖNT! Jag önskar att pappa och M skulle följt med bara, det hade vart toppen. Ta bort T och skicka hit M n' M istället :D

Snowday

...Again.

Alltså nu känner jag mig tjötig.. Men.. DETTA VÄDER? VAD ÄR FELET? Hej och hå, beslutsångest för 2!

I fredag hade vi sådär 16grader igen och under lördag och söndag var det skönt. Sedan på söndag kväll börjar det bli kallt igen. Oh så börjar det snöa. Typ lagom till i åker skridskor så det var ju lite fint men hallå inte igen? Uner dessa två månader som jag vart här har det ju blivt såhär jättemånga ggr känns det som. Jag trodde ju på riktigt att våren var här. I och med att jag bytte till vårjacka för någon månad sedan trodde jag att vädergudarna skulle fatta. Get the message liksom.

Nu har jag hört några säga att ibland kan detta hålla på in i mitten av mars. En vecka kvar nu bara då :D Någon annan sa attd et kan fortsätta in i April. Håll käften och släng er i väggen!

Vem vill egentligen ha kallt väder? Vill inte alla ha "sommar och sol och korta kjol"? Citat: Markoolio.

Det var iaf snowday i måndags och två tjejer att underhålla.
Det kom tokmycket snö faktiskt. I tisdags gjorde vi snögubbe ja och Alma också. Riktigt fin blev den om jag fr säga det själv :) Han såg perhört glad ut! Inget foto dock. Riktigt illa.

Nu känner jag mig riktigt scitzo faktiskt. Känns som jag pratar om allt och inget.

Idag är det torsdag = fredag imorgon och helg! Denna veckan har varit riktigt lång...
'
Och jag hörde talas om finare väder i helgen! YEY! Nu hade jag velat ha in min smiley från msn, ":banana"

Detta väder kände jag av redan idag faktiskt när jag och Alma var ute.

Puss / J


Utmaning

Regler: Kopiera detta till din blogg, utmana 2 personer och berätta det för de. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn. Alla svar måste vara riktiga och du får inte hitta på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får inte heller skriva samma svar två gånger, eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på namnfrågan). Lycka till!

1. Vad heter du? Jessica

2. Ett ord på fyra bokstäver: Just

3. Flicknamn: Julia

4. Pojknamn: Jesper

5. Yrke: Jägare

6. Färg: Jordgubbsröd

7. Klädesplagg: Jazzbyxor

8. Mat: Julskinka

9. Sak i badrummet: Jalusi

10. Plats/stad: Jersey City

11. En orsak att vara sen: Jag själv

12. Något man skriker: Jävlar

13. Film: Ja ä inte bitter

14. Något man dricker: Jock Bärdryck

15. Band: Jimmy Eat World

16. Djur: Järv

17. Gatunamn: Jaktstigen

18. Bil: Jaguar
19. Sång: Juni Juli Augusti

Hm nu ska vi se vem jag skall utmana då med tanke på att typ ingen läser här :) Men jag utmanar iaf Fredrik Bengtsson. Och Zizzi och Michael är ju upptagna annars hade jag tagit dem för jag vet att dem läser här. Det kan hända att Lisa Olsson läser också så hon blir utmanad med :) Där har vi våra två offer! :)

Enjoy!


Förra helgen

Detta inlägget är döfött. Jag har ingen motivation överhuvud taget att skriva det men för egen del vill jag göra det så jag kan kolla igenom detta sedan efter min resa och se vad jag gjorde :) Så du kan mycket väl sluta läsa nu.


Fredag: Satt hemma. Mycket trött från veckan som vart. Skönt att bara få sitta och titta på Zizzis inlagda One Tree Hill-avsnitt, prata med Michael och mysa. Somnade orimligt tidigt. Sov orimligt länge. Man kan undra om jag blev 2år den natten och krävde oerhört mycket sömn.

Lördag: Frukost. Fika. Avresa med Fam H till White Plains och Westchester Mall. Stort köpcenter, 4 våningar tror jag och parkeringshus undertill. Gick runt med familjen där i några timmar. Ingen köpte någonting. Intressant att observera hur familjen fungerar om familj. Haha jag tycker nästan känns lite, eller varför inte säga väldigt (för det är det) komiskt. Så det var mitt lördagsnöje.
Jag var inne i den butiken, Abercombie and Fitch för första gången. Det ligger ju några stycken på Manhattan men har inte vart inne i någon där ännu. Den var precis som de sa att den skulle va. Utifrån var det galler typ så det såg ut som att det var stängt. Så det gjorde att det blev mörkt inne i butiken. Och dov belysning på det. Det var hög, bullrig musik och luktade jättemycket stark parfym. Det stod massa haltomma parfymflaskor överallt och personalen gick och sprutade. Nu låter jag som en tant jag vet. Men det var för mycket lukt asså. Det andra är ju ball så :) Klena jag fick ont i huvudet iaf. Snygga kläder dock. Ibland har jag hört att alla expiditer har gått omkring och dansat och så och på sommaren har de manliga expediterna haft bar överkropp och stått och tagit emot kunderna vid ingången.  Jag hade inte velat gå till deras morgonmöten och fått sådana order :)
Sedan hemgång och middag. Var helt ursvulten vid det här laget. Heter det utsvulten? Jaja. Alla fattar. "Alla" ^^
Pratade lite med Magnus om bio eller nåt. Men stannade hemma för att prata med Michael sedan när han kom hem från sin lilla kungsbackakrogrunda. Dessutom var jag väldigt trött. Det var så mysigt att få prata med honom. Hade saknat honom fruktansvärt mycket! Hatar när vi går om varandra så som vi gör på helgerna.
Somnade med M lite över tio tror jag. Sov orimligt länge även denna natten. Skönt med helg och ledighet och egen tid! Mer sånt!

Söndag: Svenska Kyrkan; Prova på meditation. Fika efteråt. Jag, Sandra*, Ulrika* och Josefine. Mycket trevligt! Josefine bor i Gamla Stan i Gbg och har varit bästis med Ida Bredemark. Världen är liten.
Jag, Josefine och Magnus gick till Central Park och åkte skridskor. Kul att få åkt där innan isen försvinner.  Det var faktiskt första gången jag var inne i Central Park. Mycket fint där! Kan bli många fina sommardagar där :) Picknic med några tjejer och så :) Man kan ju alltid hoppas på att Michael får samlat ihop pengar och kommer hit, det hade vart det finaste någonsin att få uppleva allt här med honom!
Iaf, att åka skridskor igen var kul, det är allid kul :) Jag tycker faktiskt det är underbart skönt på nåt sätt, bara få glida fram sådär :) Jag längtar efter att få åka med Michael, det pratade vi faktiskt mycket om där på isen. Så spelade dem With or Without You. Det var fint och så men allt blir så jobbigt ibland liksom, på ett fint sätt dock. Men så ser man par som åker liksom och kanske pussas. Det borde helt seriöst va förbjudet. Get a room! Liksom.

Nu orkar jag inte skriva mer. Jag har fina bilder på isen och på massa annat. Dem kommer någon annan gång vet ni :)

Puss /J
 
*De som var med på MET.

Rihanna vs Brown-Drama



Största kändisskvallret här iaf. De skiftar ju fram och tillbaka hela tiden.

För er som har varit helt isolerade från kändiseliten kommer här en liten uppfräschning:

...Eller nej det orkar jag inte men alla vet ju vilka dem är och så. Han är väl 19 år typ pch Rihanna 21. Hon har ju åtalat honom för misshandel. Om hon samarbetar med polisen kan han få 9 år ungefär. Det är ju egentligen bara sjukt, Tänk att vara 19 och redan gjort så mycket skit. Tänk att sitta inne den tiden av sitt liv liksom. Missa dem åren. Nej usch! ..Men det borde han ju tänkt på innan.

Senaste är ju iaf att de är påväg tillbaka igen, blott tre veckor efter den blodiga misshandeln.  Spännigen är oliiidlig..!

Fallet har ännu inte gått till domstol men han har dock gått med på att gå i vredesterapi för att få bukt med sitt temperament. Det är ju iaf ett litet erkännande.

Men om nu Rihanna går tillbaka till honom och inte samarbetar med polisen och dessutom säger att de skadorna hon fick berodde på henne och inte på honom så kommer Brown att komma otroligt mycket lindrigare undan. Även om han självklart komemr få något, jag menar, denna bilden talar ju för sig själv.

Brown påstod ju förövrigt att det var Rihanna som misshandlat honom och inte hon som misshandlat honom. Men då var det inte fysisk misshandel utan psykisk misshandel som pågått under flera månader.
Hmpfr! Manligt..! :)

    Orsakade du det själv lilla Rihanna?



Nog om denna rappakaljan!   /J

Bloggtorka

Sorry Sorry Sorry.

Jag har så många inlägg på lut som än så länge bara är skrivna i mitt huvud. Illa är det. Jag skrev ett inlägg i lördags kväll men sedan tog jag en paus från det och därefter blev det såklart aldrig avslutat.


Skärpning, -Bättring!


Sir Yes Sir! Aj aj Kapten! Osv osv...