Mer spam?

Jag tycker man får jättemycket sånt där på msn nu, så står det typ: "foto haha" och sedan ligger en länk de vill lura en att trycka på. Och massa människor kommer med sånt spam nu. Och massa olika varianter också. Dessa är också vanliga;

 "Quick question, did you see that Oprah episode on losing weight? I found the same goodies for 5 dollars and I lost 9 pounds allready. See for yourself"
(följt av en länk)

"Howdy, I just spoke to Becca and Brice, and they told me to check out some pills they saw on Oprah. They said they lost 23 pounds in about amonth with them. Anyway you can find them here for only 5"
(följt av en länk)


Kommer de till alla eller är det bara folk som vart så dumma och faktiskt tryckt på länkarna? Jag skickar väl inga sådana? Vissa måste man ju blocka för de ligger och skickar sådana även när de är offline!

Jag undrar ju vad det är för idioter som tycker det fakiskt är underhålalnde att jävlas med folk på det här viset?! Snacka om att inte ha något liv! De är ju faktiskt bara sjukt irriterande!

Bajs på dem! Skäms!

Kommentarer
Postat av: Zizzi

Jessica! Det kallas virus! personen i fråga vet inte ens om att dom skickar det förmodligen. Men visst är det störande.

2009-04-03 @ 23:56:55
URL: http://cookai.blogg.se/
Postat av: Zizzi

Jessica! Det kallas virus! och personen i fråga vet nog inte ens om att hanhon skickar sånna länkar när hanhon är offline. ;)

2009-04-04 @ 00:04:55
URL: http://cookai.blogg.se/
Postat av: Zizzi

KOLLA MIN BLOGG

2009-04-04 @ 00:06:18
URL: http://cookai.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback