What happened on Saturday?

I lördags åkte jag med familjen Henriksson in till Manhattan. Katarina skulle till en affär som hade lite grejer hon behövde till sihtt arbete och för övrigt skulle vi bara strosa lite. VI gick upp till Central Park ungefär och sedan neråt mot Times Square och gick en sväng på Broadway tillbaka till Grand Central Station. Fick en lite bättre inblick i hur Manhattan är uppbyggt och det är, tro det eller ej, väldigt enkelt. Det värsta är väl att komma ihåg vilket håll man gick in i en affär ifrån :) Men du kan bara gå ett block fel och sedan ser du att du är påväg åt fel håll så det är heller ingen fara. Vi var inne på en Starbucks och fikade. Dessa Starbucks finns på hur många ställen som helst. Nästan varenda gathörn. Okej inte riktigt, men näst intill. Det var en mysig dag i staden., dock väldigt kall. 
Det är ju ganska ironiskt att jag som älskar värmen kommer hit och så är det deras kallaste vinter på flera år. Idag har det legat på -9 och imorgon skulle dte bli mellan -18 till -20 grader. Fy bubblan vad kallt alltså.
Just det, jag fick köpt ett headset när jag var inne i stan i lördags också. Pratat på Skype 24/7 sedan dess. Nej då, ine riktigt men dte är så skönt att ha det. Man ser varandra och man kan prata. Slippa det där knattrandet på tangentbordet. Så svårt att få fram uttryck där. Då är det bra med camen. Och så tar det inet sådan tid heller, blir ju mer som ett vanligt samtal :) Fast samtidigt är det mysigt om någon har skrivit något offline-meddelande när man kommer till datorn :)

Kommentarer
Postat av: cecilia

Det är ju kallare hos dig än vad det är här hemma;)

2009-01-16 @ 10:02:31
URL: http://cookai.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback