Idag kom Fajmoj

Ja idag kom tjejernas farmor hit. Hon ska vara här i två veckor. Jag satt och funderade på en sak. De har inte frågat mig om kvällsmat nu på snart två veckor så jag satt och undrade om de skulle göra det idag när hon kommit hit liskom. Tro sjutton att jag hade rätt! Man ska väl framstå som mycket bättre än vad man är... Hycklare!

Farmodern verkar vara en riktig kruttant. Ska bli kul att få dras med henne tror jag. Iaf efter dagens intryck. Jag var rädd att det skulle bli dagis kombinerat med äldreboende för mig här nu i två veckor. Men hon är det allt fart i. Jag har nog fortfarande bara en kvinna att byta blöjor på här i huset. Tur är väl det. Att hon är Thomas mamma är ju som ett skämt. Men vad jag har hört så ska Thomas bara vara lik sin pappa och så vitt jag vet så har jag aldrig förr hört någon sådan total sanning.

Vi har en vattenläcka här i huset och jag bara är överlycklig. Får väl berätta om det imon tillsammans med "Dagens Elvis"  :) Nu blir det nog Sing a long för mig.

Kommentarer
Postat av: Micke

Haha va typiskt, så¨nt är så sjukt dåligt och irriterande, men det säger bannimej en hel del om mamma å pappan som personer !

2009-03-26 @ 07:56:23
Postat av: Zizzi

1337 ELLLLLIIIIIIIIITTTTT

2009-03-26 @ 13:37:00
URL: http://cookai.blogg.se/
Postat av: Zizzi

hahahaha det var fanimej på sekunden!

2009-03-26 @ 13:37:43
URL: http://cookai.blogg.se/
Postat av: Zizzi

Hahaha det var fanimej på sekunden. Inte illa pinkat alltså

2009-03-26 @ 13:38:23
URL: http://cookai.blogg.se/
Postat av: Zizzi

Det roliga var att när jag skulle skicka kommentar nummer två (råkade bli den tredje också eftersom den sa att nummer två inte skickats) så fick jag skriva in en text för att verifiera att jag kommenterat och texten jag skulle skriva in var virginia vilekt min vän på jobbet heter du vet. hm... världen är att lustig ibland.

2009-03-26 @ 13:40:04
URL: http://cookai.blogg.se/
Postat av: Jessie

Ahahahha!! Så himla bra! Jag är ledsen, men jag skrattade alldeles för mycket! :) VAdå heter hon virginia vilekt och det var precis vad du fick skriva? :) BAll!

2009-03-26 @ 21:25:09
URL: http://karinjessicamaria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback