Payback is a bitch

Revenge revenge revenge.

Ja, Michael la ju in massa skypebilder på mig så nu ska han få igen lite.

Åh och nu för att hitta några bra bilder så kollade jag igenom massa bilder jag tagit på honom i skype. Sjukt många kul stunder vi haft asså! :) Han garvar så himla gött på så många bilder <3 Tänk bara när jag får komma hem till honom och ha det så jämt. Med varandra, asså på riktigt MED VARANDRA. Sjukt underbar känsla. Längtar!











Åh vad jag saknar min katt när jag ser bilder på Sudden, Michaels katt. Förresten så är Sudden en hona, -knäppa Mattssonar :)

Hahah och nu kom jag och tänka på an annan sak. Det var en gång när jag satt i Michaels knä. Och så skulle jag gå därifrån, Typ till toa eller nåt. Och jag bara reser på mig som vanligt och går. Michael ba "-schysst gå bara gå". Jag fattar inte riktigt vad han menar så jag vänder mig om och hahaha nu kan jag inte hålla mig för skratt. Det blir sådär när man ska berätta nåt kul. Folk får vänta med att höra historien, jag måste få skratta klart först liksom :) Iaf, då satt hans glasögon skitkonstigt. De satt fast lite bakom ena örat och sedan hängde de snett ner över hela ansiktet. Då hade jag dratt till dem utan att märka nåt. Hahahah! Nu tycker ingen annan det här är kul, men jag garvar asmycket här! xD




 


Kommentarer
Postat av: Michael

Haha jag kan inte heller annat än att garva Älskling <3 Vi är som gjorda för varandra, mungiporna dras ju isär hela tiden när vi snackar!

2009-03-31 @ 10:02:31
Postat av: Michael

Fast det var ju inga vackra bilder du valt :S

2009-03-31 @ 10:03:36
Postat av: Jessie

Dem är enbart vackra :)

2009-04-01 @ 02:18:26
URL: http://karinjessicamaria.blogg.se/
Postat av: Zizzi

första bilden var riktigt läcker;)

2009-04-04 @ 00:02:36
URL: http://cookai.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback