Rihanna vs Brown-Drama



Största kändisskvallret här iaf. De skiftar ju fram och tillbaka hela tiden.

För er som har varit helt isolerade från kändiseliten kommer här en liten uppfräschning:

...Eller nej det orkar jag inte men alla vet ju vilka dem är och så. Han är väl 19 år typ pch Rihanna 21. Hon har ju åtalat honom för misshandel. Om hon samarbetar med polisen kan han få 9 år ungefär. Det är ju egentligen bara sjukt, Tänk att vara 19 och redan gjort så mycket skit. Tänk att sitta inne den tiden av sitt liv liksom. Missa dem åren. Nej usch! ..Men det borde han ju tänkt på innan.

Senaste är ju iaf att de är påväg tillbaka igen, blott tre veckor efter den blodiga misshandeln.  Spännigen är oliiidlig..!

Fallet har ännu inte gått till domstol men han har dock gått med på att gå i vredesterapi för att få bukt med sitt temperament. Det är ju iaf ett litet erkännande.

Men om nu Rihanna går tillbaka till honom och inte samarbetar med polisen och dessutom säger att de skadorna hon fick berodde på henne och inte på honom så kommer Brown att komma otroligt mycket lindrigare undan. Även om han självklart komemr få något, jag menar, denna bilden talar ju för sig själv.

Brown påstod ju förövrigt att det var Rihanna som misshandlat honom och inte hon som misshandlat honom. Men då var det inte fysisk misshandel utan psykisk misshandel som pågått under flera månader.
Hmpfr! Manligt..! :)

    Orsakade du det själv lilla Rihanna?



Nog om denna rappakaljan!   /J

Kommentarer
Postat av: Micke

Älskling, troligtvis har dem blivit inspirerade utav filmen Heartbreak Kid och kört ett rollspel som vi kan se ha ballat ur, är det något du vill testa när du kommit hem? <3 hihi Älskar Dig

2009-03-04 @ 08:26:30
Postat av: Zizzi

Jessie jag gilalr inte din design :(

2009-03-04 @ 18:05:04
URL: http://cookai.blogg.se/
Postat av: Micke

Jessie, jag utmanar dig !

2009-03-05 @ 16:01:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback